Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,1 (121x)
29. 3. 2016
Perníková buchta s jablky a povidlovou omáčkou
Apetit
Perníková buchta s jablky a povidlovou omáčkou
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,1 (121x)

Voňavá perníková buchta s jablky vám bude chutnat i bez povidlové omáčky, ale věřte, že s ní je mnohem, mnohem lepší. Rychlá hrnková buchta, jako stvořená pro chvíle, kdy si máte chuť upéct něco dobrého, ale nechcete se u trouby příliš zdržovat.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 6115 kcal
  • Bílkoviny 115 g
  • Sacharidy 868 g
  • Tuky 215 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(121 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty