Losos s bylinkovou krustou překvapí i zatvrzelé konzervativce. Recept je malinko složitější, než klasický losos na pánvi, ale s o to překvapivějším výsledkem. Bylinková krusta na rybě udělá své – dodá masu chuť a udrží ho šťavnaté. Když do aromatické krusty přidáte dvě sardelová filátka a lžíci kaparů, bude ještě pikantnější.
Videorecept
Suroviny
Na zálivku
Na recept
- Energie 3269 kcal
- Bílkoviny 183 g
- Sacharidy 174 g
- Tuky 198 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/5
Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty