Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (16x)
18. 7. 2014
Telecí kotlety s bylinkovým máslem a hráškovým pyré
Apetit
Telecí kotlety s bylinkovým máslem a hráškovým pyré
Apetit


Snadné
< 60 min
3,8 (16x)

Hráškové pyré s mátou se skvěle doplňuje s mladým masem, navíc zjemněným máslem ochuceným bylinkami a citronovou šťávou.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na hráškové pyré

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1618 kcal
  • Bílkoviny 101 g
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 106 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Telecí steak

Telecí maso je jemné a lahodné. Jak si připravit jeho jednotlivé části

Telecí maso se v jídelníčku obvykle nevyskytuje příliš často, za což může jeho vyšší pořizovací cena.  Telecí ossobuco, telecí roláda, telecí na paprice, telecí s nádivkou či bez, telecí pavouček, krk či váleček nebo pečená telecí kýta jsou proto ideálními adepty na slavnostní oběd. Pokud telecí patří mezi vaše oblíbené druhy masa, poradíme vám, jak nejlépe připravit jeho jednotlivé části.