Naučte se italské gnocchi přímo od Itala! Šéfkuchař a majitel restaurace Aromi a La Finestra Riccardo Lucque vám předvede, jak na to. Dokonalé gnocchi si žádají nejrůznější triky a Riccardo s nimi nedělá tajnosti. Když si je dáte se skvělou omáčkou s plody moře, rázem se budete cítit jako na pobřeží někde v Itálii.
Suroviny
NA GNOCCHI
NA OMÁČKU
Na 1 porci
- Energie 842.25 kcal
- Bílkoviny 41.75 g
- Sacharidy 122.75 g
- Tuky 14.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Recept je z vydání:
Apetit 2010/5
Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty