Tak jemná a tak vláčná! Tahle bublanina obsahuje jen tuk ze smetany, a díky tomu se na jazyku přímo rozplývá. Jemná verze bublaniny s ovocem je díky šlehačce úžasně šťavnatá a vláčná.
Videorecept
Na 1 plech
Suroviny
Na 1 plech
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3519 kcal
- Bílkoviny 85 g
- Sacharidy 585 g
- Tuky 87 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/5
Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty
Komentáře
Jednoduchý a rychlý recept. Pekla jsem s ostružinami a malinami. Ukládám.
Dnes som ju piekla. Chuti skvelo.
Jsem vyučená kuchařka, zkusila jsem tento recept a mohu říct, že je tato bublanina jedna z nejlepších co jsem dělala. Jediné co jsem poupravila je to, že jsem ušlehala z bílků sníh. Je opravdu super !!!!!!!!! Álča
Buchtička se povedla, je jednoduchá a i když většinou množství cukru v receptech ubírám, tak tentokrát jsem nechala skoro celý hrnek dle receptu a je to akorát. Jen mi přijde taková sušší, ale pořád dobrá. Díky :)
Výborná a rychlá za necelých 20 minut. Těm co se nepovedla to prostě neumí!!!!
Víc než bublaninu mi to připomíná takovou olejovou placku, je hutnější, ale ano, ovoce se propadá tak akorát. Do bublaniny, kterou si pamatuji od babičky, to má daleko. Byla vždycky jako dech. Recept není špatný, ale bublanina to není, a to se mi zcela jistě podle tohoto receptu povedla :-(
Děkuji za recept. Mně se bublanina moc povedla, krásně se upekla, ale když bylo těsto hotové tak se mi zdálo hodně husté a tak jsem přidala ještě polovinu jednoho kelímku šlehačky (celý má 210gr.) Dávala jsem na pečící papír. Třešně se propadly přesně tak akorát. Chuťově moc dobrá a příprava opravdu rychlá.
:-)
Bublanina výborná v receptu jsou uvedena 3 VELKÉ vejce já mám menší tak jsem dala 4 a smetanu celou krabičku 250ml a těsto je jak peřinka pokud se někomu nedaří ať se zamyslí nad svým kuchařským umem ;-)
Pekl jsem to 3/4 hodiny, protože mi při vkládání pekáče spadla teplota pod 150°C a raději jsem přidával plyn pomalu. A ovoce mi stejně zůstalo na povrchu.