Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (1057x)
29. 3. 2016
Šlehačková bublanina s ovocem
Apetit
Šlehačková bublanina s ovocem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (1057x)

Tak jemná a tak vláčná! Tahle bublanina obsahuje jen tuk ze smetany, a díky tomu se na jazyku přímo rozplývá. Jemná verze bublaniny s ovocem je díky šlehačce úžasně šťavnatá a vláčná. 

 

Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 1 plech
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 plech
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3519 kcal
  • Bílkoviny 85 g
  • Sacharidy 585 g
  • Tuky 87 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(1057 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Houska68 CvaBul
06.03.2020 14:46

Jednoduchý a rychlý recept. Pekla jsem s ostružinami a malinami. Ukládám.

Barbora Brezinova profile image
Barbora Brezinova
16.06.2019 15:27

Dnes som ju piekla. Chuti skvelo.

Alena Pěchoučková profile image
Alena Pěchoučková
18.06.2018 17:37

Jsem vyučená kuchařka, zkusila jsem tento recept a mohu říct, že je tato bublanina jedna z nejlepších co jsem dělala. Jediné co jsem poupravila je to, že jsem ušlehala z bílků sníh. Je opravdu super !!!!!!!!! Álča

Petra Šťastná profile image
Petra Šťastná
01.07.2017 15:49

Buchtička se povedla, je jednoduchá a i když většinou množství cukru v receptech ubírám, tak tentokrát jsem nechala skoro celý hrnek dle receptu a je to akorát. Jen mi přijde taková sušší, ale pořád dobrá. Díky :)

pavla holankova profile image
pavla holankova
27.06.2017 16:07

Výborná a rychlá za necelých 20 minut. Těm co se nepovedla to prostě neumí!!!!

Monika Rajtrová profile image
Monika Rajtrová
13.06.2017 20:11

Víc než bublaninu mi to připomíná takovou olejovou placku, je hutnější, ale ano, ovoce se propadá tak akorát. Do bublaniny, kterou si pamatuji od babičky, to má daleko. Byla vždycky jako dech. Recept není špatný, ale bublanina to není, a to se mi zcela jistě podle tohoto receptu povedla :-(

kuchtík k. profile image
kuchtík k.
10.06.2017 09:17

Děkuji za recept. Mně se bublanina moc povedla, krásně se upekla, ale když bylo těsto hotové tak se mi zdálo hodně husté a tak jsem přidala ještě polovinu jednoho kelímku šlehačky (celý má 210gr.) Dávala jsem na pečící papír. Třešně se propadly přesně tak akorát. Chuťově moc dobrá a příprava opravdu rychlá.

Márty 77
20.11.2016 13:40

:-)

Márty 77
20.11.2016 13:26

Bublanina výborná v receptu jsou uvedena 3 VELKÉ vejce já mám menší tak jsem dala 4 a smetanu celou krabičku 250ml a těsto je jak peřinka pokud se někomu nedaří ať se zamyslí nad svým kuchařským umem ;-)

Zdeněk Wagner profile image
Zdeněk Wagner
08.10.2016 23:51

Pekl jsem to 3/4 hodiny, protože mi při vkládání pekáče spadla teplota pod 150°C a raději jsem přidával plyn pomalu. A ovoce mi stejně zůstalo na povrchu.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty