Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,5 (34x)
18. 7. 2014
Slavnostní polévka s játrovými knedlíčky
Apetit
Slavnostní polévka s játrovými knedlíčky
Apetit


Snadné
< 45 min
4,5 (34x)

Polévka z játrovými knedlíčky jako od babičky! Do polévky nakrájejte čerstvou zeleninu a vařte ji jen nezbytně dlouhou dobu tak, aby zůstala křupavá. Vedle knedlíčků můžete do zeleninové polévky vhodit dvě hrsti domácích nudlí.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na knedlíčky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1098 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 123 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Klasický hovězí vývar

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

Prostřený stůl

Od minulosti k současnosti: Inspirujte se při běžném vaření svatebními pokrmy z historie. Byly prostší a levnější než dnes

Co by to bylo za svatbu bez dobrého jídla! Dnes si na svatební stůl můžeme poručit takřka cokoli podle našich chutí i vkusu. Dříve byly nevěsty odkázány na omezené zdroje, přesto z nich dokázaly vykouzlit náramnou hostinu. Svatební jídla našich prababiček si můžete připomenout i vy, hodí se na nedělní stůl i jako rychlá večeře po pracovním dni.