Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (865x)
7. 4. 2016
Tvarohový koláč s ovocem
Apetit
Tvarohový koláč s ovocem
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (865x)

Tohle vypadá jako zázrak – drobenka dole, drobenka nahoře a mezi tím tvarohová náplň. Tvarohový koláč s ovocem je jednoduchý na přípravu a tak chutný. Při pečení se totiž vše krásně propojí a výsledkem je lahodný, šťavnatý koláč.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Na 8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3960 kcal
  • Bílkoviny 117 g
  • Sacharidy 588 g
  • Tuky 119 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(865 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Gabriela Olbrich Kabelíková profile image
Gabriela Olbrich Kabelíková
18.01.2024 23:28
Dělám podle receptu netradiční cheesecake. Veškerou drobenku použiji na dno formy a s náplní upeču v troubě. Ovoce nepřidávám do náplně, ale udělám si ovocný rozvar se ztužovačem a naliji na vršek "dortu". Vyzkoušela jsem hodně receptů, ale tenhle je nejlepší!
Dana  Chládková  profile image
Dana Chládková
04.09.2022 21:14
Skvělý recept. Použila jsem 1 polotučný tvaroh v kelímku, 2 bílé řecké jogurty a mléko jsem vynechala. Pekla jsem o trochu déle asi 55 minut. A nechala jsem ho v lednici do druhého dne. Drží i chutná parádně.
Olga Malkova profile image
Olga Malkova
03.06.2021 08:18
Dobrý den. V nové verzi apetitonline.cz se recept zobrazuje s chybou. Nevím, kolik dát moučkového cukru. Vím, že dříve byl recept v pořádku, bohužel jsem si ho nevytiskla. Olga
Martina Kojzarová
12.08.2021 16:36

Dobrý den,
moc se omlouváme za pozdní odpověď. Moučkový cukr už je na svém místě :-).

Krásné léto, redakce Apetitu

Eva Bernhauerová profile image
Eva Bernhauerová
03.09.2020 10:20

Tortu som robila dvakrát. Bola skvelá. Piekla som presne podľa receptu 50 minút v el. rúre. Nechala dobre vychladnúť, dala do chladničky na 4 hodiny. Pri krájaní sa neroztekala. Použila som tvaroh z Lídla v kýbliku. Tortička je skrátka výborná.

Vendula Palátová profile image
Vendula Palátová
01.05.2020 02:26

Dělala jsem podle receptu a koláč je opravdu delikátní, přítel se po tom mohl utlouct! :) určitě jsem ho nedělala naposledy

  profile image
jimach
29.09.2017 09:41

rad poradim, me zkusenosti,bez mleka a do naplne ztuzovac slehacky

  profile image
jimach
29.09.2017 09:39

jest li muzu poradit,delam bez mleka a do naplne stuzovac slehacky

Lucie Hrdlickova profile image
Lucie Hrdlickova
28.07.2017 17:14

Naprosto skvělý, dělám bez mléka, místo zakysanky dávám jogurt a celozrnou mouku, peču přes hodinu na 150°C a je to naprostá dobrota.

  profile image
dita moravcova
01.03.2017 19:46

Kolac je vynikajici, pecu ho casto je nas oblibeny,rychla priprava a lahodna chut.Snazim se ho delat z tvarohu z pozlatka, je vhodnejsi, protoze je mene vodnaty.Mohu poradit tem kterym se kolac nedari upect, pouzijte vetsi formu (cca28- 30cm)napln nebude tak vysoka a kolac se vam lepe propece , dale je urcite dobre pect na nizsi teplotu delsi dobu klidne az 1.h.A jeste jedna dulezita vec, vzdy nechte kolac ve forme uplne vychladnout !!!Snad jsem pomohla.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články