Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 45 min
4,7 (28x)
17. 5. 2016
Tilapie v thajské omáčce
Apetit
Tilapie v thajské omáčce
Apetit


Snadné
< 45 min
4,7 (28x)

Ryba po asijsku nadchne všechny, kdo mají rádi ostrá jídla. Tilapie v thajské omáčce je gurmánský zážitek, který si nesmíte nechat ujít. A pokud potřebujete recept, pak tady je.


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1753 kcal
  • Bílkoviny 174 g
  • Sacharidy 142 g
  • Tuky 52 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Losos na pánvi
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/5

Domácí těstoviny šéfkuchaře restaurace Aromi. Naučte se dokonale hedvábnou bramborovou kaši. Slavnostní dorty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.