Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,4 (53x)
2. 5. 2016
Daňčí kýta se zelím
Apetit
Daňčí kýta se zelím
Apetit


Snadné
> 120 min
4,4 (53x)

Daňčí maso je křehoučké a má výraznější zvěřinové aroma než maso srnčí. Upečte si daňčí kýtu, uvařte zelí a knedlíky a už nebude cesty zpět. Recept je na celé obědové menu a proto si vyhrňte rukávy a vzhůru do práce. Pečená daňčí kýta je totiž skvělý zvěřinový oběd, na který se rozhodně vyplatí počkat.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob

Na zelí

Na knedlíky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 5321 kcal
  • Bílkoviny 368 g
  • Sacharidy 490 g
  • Tuky 156 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(53 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pečená kachna

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty