Daňčí maso je křehoučké a má výraznější zvěřinové aroma než maso srnčí. Upečte si daňčí kýtu, uvařte zelí a knedlíky a už nebude cesty zpět. Recept je na celé obědové menu a proto si vyhrňte rukávy a vzhůru do práce. Pečená daňčí kýta je totiž skvělý zvěřinový oběd, na který se rozhodně vyplatí počkat.
Suroviny
Na zelí
Na knedlíky
Na recept
- Energie 5321 kcal
- Bílkoviny 368 g
- Sacharidy 490 g
- Tuky 156 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2015/1
Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty