Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (160x)
5. 10. 2017
Pomalu pečená srnčí kýta
Apetit
Pomalu pečená srnčí kýta
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (160x)

Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek. Pomalu pečená srnčí kýta je jako stvořená pro rodinný nedělný oběd. Nejlepší je s čerstvým pečivem nebo kynutým knedlíkem?


Nezhasínat obrazovku
Pro 6-8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6-8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3068 kcal
  • Bílkoviny 218 g
  • Sacharidy 239 g
  • Tuky 88 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(160 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečená kachna

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/9

Související články

zvěřina - srnčí maso

Na nákupu: zvěřina

Výrazná chuť zvěřiny souzní především se zemitými tóny podzimní zeleniny a s vínem. Poradíme vám, jak maso v obchodě vybírat ještě předtím, než se pustíte do vaření.