Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (113x)
1. 9. 2017
Vločkový koláč
Apetit
Vločkový koláč
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (113x)

Vločkový koláč s křupavou zlatou kůrčičkou plný šťavnatého ovoce vás hravě přesvědčí, že i zdravější dezerty mohou být hříšně dobré. Příprava je navíc tak snadná a rychlá, že do hodiny můžete hotový koláč z ovesných vloček vytahovat z trouby.


Nezhasínat obrazovku
Na 8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 8 řezů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3169 kcal
  • Bílkoviny 39 g
  • Sacharidy 465 g
  • Tuky 112 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(113 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Bleskový ovocný koláč s drobenkou

Komentáře

Lucie Rejdová
18.11.2020 14:07

Náš nejoblíbenější koláč, který dělám pořád. Je snadný a velmi rychlý, většinu ingrediencí člověk najde doma. Pěkně drží tvar, takže se hodí i na výlety :) Ovoce nahrazuji různým co mám zrovna po ruce - borůvky, lesní směs, jahody...a vše funguje. Moc doporučuji.

Veronika Dulíková profile image
Veronika Dulíková
04.10.2020 15:37

Jednoduché a výborné. Neměla jsem po ruce čerstvé ostružiny. Nahradila jsem je tedy švestkami a ochutnalo moc.

  profile image
hanab3
19.07.2019 18:38

Nevím,kde jsem udělala chybu, recept čtu pořád dokola a nemůžu na to přijít. Problém je v tom,že náplň je po svaření (i po přidání škrobu) stále jaksi ne dost pevná, aby se na ní dalo rozetřít těsto... Nakonec jsem zbytek těsta,která patřila navrch koláče, tak nějak rozválela a po částech ( trhalo se) dostala na náplň. Na chlubení výsledek teda nebude....

Lucie Velek
22.07.2019 11:03

Dobrý den, Hano, těsto asi nikdy nebude takové hustoty, aby se dalo na náplň přímo rozetřít (a to ani, kdyby člověk počkal a nechal náplň dokonale vychladnout, aby byla pevnější), tu část, která se dává nahoru, je asi nejjednodušší rozmístit na náplň rovnoměrně po lžičkách, případně nadrobit, jako byste sypala na koláč vlhkou drobenku. Tak byste měla dosáhnout výsledku jako na fotce. :-)

Michaela Kovářová profile image
Michaela Kovářová
20.08.2014 08:15

Vynikající, všem moc chutnal :-)

Martina Metlická profile image
Martina Metlická
07.08.2014 15:12

Naprosto luxusní záležitost :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/5

Jídla z pánve wokNejlepší halušky s brynzou7x chřestSvatba ve vlastní režiiSnadné dezerty z plechu