Tohle švestkové čatní vás díky zázvoru pěkně zahřeje a při vaření vám provoní celou domácnost. Je vynikající k masu z grilu, ale i k podzimním pečínkám a ke zvěřině. Recept máme od čtenářky Jarmily Grézlové.
Cca na 1 litr
Suroviny
Cca na 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4617 kcal
- Bílkoviny 45 g
- Sacharidy 843 g
- Tuky 102 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2014/11
Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky