Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,1 (61x)
12. 11. 2015
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
Apetit
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,1 (61x)

Tohle švestkové čatní vás díky zázvoru pěkně zahřeje a při vaření vám provoní celou domácnost. Je vynikající k masu z grilu, ale i k podzimním pečínkám a ke zvěřině. Recept máme od čtenářky Jarmily Grézlové.


Nezhasínat obrazovku
Cca na 1 litr
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Cca na 1 litr
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4617 kcal
  • Bílkoviny 45 g
  • Sacharidy 843 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(61 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky