Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
4,5 (38x)
5. 9. 2016
Základní hovězí ragú
Apetit
Základní hovězí ragú
Apetit


Snadné
> 120 min
4,5 (38x)

Ragú je ideální k použití na různé způsoby a s různými přílohami. Navíc zbylé hovězí ragú můžete zamrazit a schovat na později!


Nezhasínat obrazovku
12 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 porcí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 823.33 kcal
  • Bílkoviny 83.08 g
  • Sacharidy 34.25 g
  • Tuky 34.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/1

Leden 2009

Související články

demi-glace

Ani vývar, ani omáčka: Naučte se demi glace a povyšte vaše vaření na úroveň šéfkuchařů

Demi-glace je zosobněním termínu „kouzelná přísada šéfkuchařů“. Má koncentrovanou chuť masa, je základem pro dokonalé omáčky a taky je těžce návykový! Dříve se demi-glace zahušťovalo jíškou, moderní šéfkuchaři dávají přednost redukci pomalým dlouhým vařením. Barva a hustota se můžou lišit podle toho, jak dlouho příprava trvala; demi-glace může mít až konzistenci pevného želé.