Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
2,7 (259x)
11. 1. 2019
Gazpacho


Snadné
> 60 min
2,7 (259x)

Na tuto studenou zeleninovou polévku původem ze Španělska má snad každá jižanská rodina svůj recept. Základ ale zůstává, a tím je čerstvá zelenina, nejlépe z vlastní zahrádky. Klíčem k úspěchu jsou hlavně chutná, pěkně vyzrálá rajčata.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 199.75 kcal
  • Bílkoviny 1.75 g
  • Sacharidy 15 g
  • Tuky 10.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,7/5

Hodnocení receptu

2,7/5
(259 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Lenka Skácelová
04.08.2017 11:52

Skvělé! V horku přijde k chuti.

Lenka Skácelová
04.08.2017 22:17

***

  profile image
npolachova
19.07.2015 19:09

Vynikající! Přesně takto chutnající gazpacho jsem hledala!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/8

Srpen 2005