
> 60 min
4,5
Základní těsto na pizzu

< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky

< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka

< 45 min
4,7
Rajská polévka

< 75 min
4,5
Tvarohové knedlíky s meruňkami

< 30 min
4,3
Nejlepší sýrová omáčka

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

< 10 min
4,5
Pomazánka z červené řepy

> 60 min
4,2
Kynuté borůvkové knedlíky

< 10 min
4,2
Guacamole

< 90 min
4,0
Žemlovka s tvarohem podle Romana Vaňka

> 60 min
4,3
Cibulovo-sýrový quiche

< 60 min
4,3
Těstoviny s lehkou cuketovou omáčkou

< 30 min
4,4
Bruschetta

< 45 min
4,2
Jablečný štrúdl

< 60 min
4,2
Dýňové rizoto

< 20 min
4,4
Míchaná vejce

< 45 min
3,8
Klasická smaženice

< 30 min
4,0
Lívanečky

< 120 min
4,4
Kynuté ovocné knedlíky

< 20 min
4,5
Tvarůžkový tatarák

< 60 min
4,4
Velikonoční beránek

< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby

> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze