
< 45 min
4,7
Rajská polévka

< 30 min
4,1
Čevabčiči podle Pohlreicha

< 30 min
4,3
Srbské rizoto

> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha

> 60 min
4,1
Rajčatová omáčka (sugo)

> 60 min
3,8
Makronky se sektem

< 30 min
4,4
Houbové rizoto

< 20 min
4,4
Míchaná vejce

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

> 60 min
4,4
Nejsnazší kuřecí vývar

< 60 min
4,2
Grilovaná zelenina z trouby

< 15 min
4,1
Cuketová pomazánka

< 45 min
4,4
Rajčatovo-cizrnové kari

< 75 min
4,2
Gratinované brambory

< 60 min
3,8
Základní vanilkový crème brûlée

< 30 min
4,0
Pestrá pomazánka z tvarohu

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

< 30 min
4,6
Škvarková pomazánka s jarní cibulkou

< 45 min
4,5
Květákový krém

< 60 min
4,5
Jablečné pyré

< 30 min
4,5
Žampionová omáčka

< 60 min
3,9
Pečené americké brambory

< 60 min
4,5
Jednoduchá třešňová marmeláda

< 30 min
4,0
Květák jako francouzské brambory
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze