Křupavý burger s rybou v pivním těstíčku a pikantním coleslawem nadchne každého milovníka fast foodu. Těstíčko z piva zajistí křupavou texturu, zatímco coleslaw s pikantním dresinkem dodá svěžest a lehký říz. Vše je zasazeno do nadýchané briošky, která spojuje chutě v neodolatelný domácí burger.
Porce
Suroviny
Porce
Na salát coleslaw
Na rybu
K podávání
Na 1 porci
- Energie 518.25 kcal
- Bílkoviny 16.25 g
- Sacharidy 72.75 g
- Tuky 16 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.