Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 45 min
5,0 (2x)
13. 8. 2025
Kmotr všech sendvičů
Apetit
Kmotr všech sendvičů
Apetit


Pro zkušené
< 45 min
5,0 (2x)

Jak vypadá Kmotr všech sendvičů? Do ciabatty nakládejte natrhaný salát, na něj položte salsicciu, plátky paprik, červenou cibuli a mozzarellu. Přesně to je plněná bagata v italském stylu, která zažene hlad, chutná a ještě připomene mafiánskou filmovou klasiku.


Nezhasínat obrazovku
Pro 1 osobu
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1 osobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2023/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2023/7

Červencový Apetit, který vychází už 22. 6., znamená jediné – prázdniny jsou tu! Přinášíme vám spoustu receptů, tipů a triků, se kterými bude letošní léto plné chutí a barev. Na grilu připravíme ryby a zeleninu, meruňky i barevné mrkve necháme zazářit v originálních sladkých i slaných pokrmech. Na počest KVIFF nahlédneme pod pokličku nejslavnějším mafiánům z obrazovek, klanům Corleone i Soprano (můžeme prozradit, že jeden recept otestuje i Pavel Berky). Helena Fléglová vám v dalším díle Cukrářské akademie prozradí vše o bílkovém sněhu a naše dvorní fotografka Alena Hrbková vás ve svém novém seriálu Škola focení naučí fotit jídlo. Lenka Hnidáková alias Lelí vás nechá nahlédnout do kuchařky Cupcake 2 a podělí se o řadu receptů a tipů. Nezapomněli jsme ani na osvěžení v podobě nanuků a ledových čajů a na rychlé večeře pro dny, kdy nechcete u plotny trávit ani minutu času navíc, než je nutné. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2193977397.jpg

Cucumber sandwich: Hvězda TikToku? Spíš král čajových stolečků! Září v britských saloncích, ale snadno ho připravíte i vy – v parném létě vás příjemně osvěží

Okurkový sendvič – jemný aristokrat britských čajových dýchánků dnes kraluje i trendům na TikToku. Je křehký, osvěžující a překvapivě návykový. Přestože má hluboké a symbolické historické kořeny, ve 21. století se dočkal moderních twistů, které ho proměnily v brunchovou hvězdu. Od klasiky s bylinkovým krémovým sýrem až po odvážné kombinace s arašídovým máslem – okurkový sendvič dokazuje, že jednoduchost může být zároveň luxusní i hravá.