Segedínský guláš – jeden ze symbolů maďarské kuchyně. V zemi svého původu se sice jmenuje trochu jinak, ale na tom tak úplně nezáleží. Když se adoptuje, tak se i přejmenovává! Důležité je, že kombinaci křehkého a šťavnatého vepřového, husté smetanové omáčky s pikantním naloženým zelím se u nás moc líbí a recept zdomácněl.
4-6
Suroviny
4-6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 687 kcal
- Bílkoviny 53 g
- Sacharidy 19.5 g
- Tuky 47.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/1
Leden 2008
Komentáře
Az na tu hloupost misto sadla pouzit olivac nebo rostlinny olej. Podle vsech lekarskych poznatku je sadlo nejzdravejsi pro jakekoliv smazeni. Urcite ne olivac,ktery se rychle prepaluje. Dalsi moznost je ryzovy olej ci rafinovany kokosovy- za studena lisovany ma vyrazne aroma a neni vhodny. Jinak recept ok. Kvituji zapraseni masa moukou,ulehci to praci
Také jiný nedělám. Všem moc chutná
Souhlasím. Je super.