
< 30 min
4,6
Italská cuketová polévka

< 20 min
4,7
Bešamel

< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub

< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka

< 15 min
4,6
Hráškový krém

< 45 min
3,3
Kuřecí steak

< 50 min
3,7
Bešamelová omáčka

< 45 min
4,1
Domácí vinná klobása

> 120 min
4,7
Dokonalá svíčková pečeně

< 60 min
4,4
Hovězí nudličky v pikantní horčičné marinádě

> 60 min
4,4
Slepice na paprice s noky

> 120 min
4,5
Segedínský guláš se zakysanou smetanou

< 60 min
4,3
Bramborovo-pórkový krém s bylinkovými krutony

< 60 min
4,5
Česneková omáčka

> 60 min
4,3
Polévka vichyssoise

< 60 min
4,0
Celerový krém

< 90 min
4,1
Špagety s rajčatovou omáčkou a trhaným kuřecím masem

< 75 min
4,4
Kořeněné pečenáče

> 60 min
3,3
Vepřové plátky na smetaně

< 45 min
4,1
Hráškový krém s krutony a osmaženou slaninou

> 60 min
4,2
Vánoční bramborový salát

> 60 min
3,4
Pomalu pečený bůček s bramborami boulangère

> 60 min
4,7
Dušené hovězí s koprem a s dýňovými noky

< 30 min
4,7
Šanghajské nudle
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze