Nová registrace Zapomenuté heslo

Paprika

Paprika je aromatické koření nebo čerstvá zelenina, která dodává pokrmům výraznou barvu a chuť. Může být sladká, pálivá nebo uzená, a je bohatá na vitamíny, zejména vitamín C a A. Paprika je nezbytnou součástí mnoha kuchyní, včetně maďarské, španělské a indické, a používá se jak v práškové formě, tak čerstvá. Skvěle doplňuje maso, polévky, omáčky nebo saláty.

Zdravé halloweenské plněné papriky
< 60 min
5,0

Zdravé halloweenské plněné papriky

Asijský salát se špičatým zelím
< 30 min
5,0

Asijský salát se špičatým zelím

Maďarská polévka Lebbencsleves
< 50 min
5,0

Maďarská polévka Lebbencsleves

Živáňská ryba
< 60 min
5,0

Živáňská ryba

Plněná paprika
> 60 min
5,0

Plněná paprika

Plněné papriky
Čočková polévka po arménsku se sušenými meruňkami
Korejské hovězí s paprikami
Plněné papriky s kuskusem a fetou
30receptů
Když paprika kraluje létu: 30 receptů plných barev, chuti a sezonní inspirace
Plněné papriky
> 60 min
5,0

Plněné papriky

Lososové karbanátky s dipem s rajčaty a paprikou
< 45 min
5,0

Lososové karbanátky s dipem s rajčaty a paprikou

Pečené kuře po španělsku
> 60 min
5,0

Pečené kuře po španělsku

Kuře s květákovou rýží
< 45 min
1,3

Kuře s květákovou rýží

Pečená zelenina s kuřetem a quinoou
< 60 min
5,0

Pečená zelenina s kuřetem a quinoou

Zelňačka s paprikou a klobáskou
< 75 min
5,0

Zelňačka s paprikou a klobáskou

Všechny kategorie článků