> 60 min
4,3
Klasická svíčková omáčka podle autorky kuchařek
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
< 75 min
4,6
Hrachová polévka s opečenou slaninou a houstičkami
> 120 min
4,5
Segedínský guláš se zakysanou smetanou
> 60 min
4,5
Vánoční hrachová polévka
> 60 min
4,2
Čočková polévka s párkem
< 60 min
4,3
Fazolová polévka s klobásou
< 60 min
0,0
Brambory zapečené s fenyklem
< 30 min
4,9
Pissaladière s liškami a černými olivami
> 60 min
4,1
Jogurtové sušenky
< 20 min
0,0
Naložené mozzarelly
< 30 min
5,0
Kuře s kuskusem a tzatziki
< 60 min
5,0
Páj s mletým masem a vejci
< 10 min
0,0
Omáčka ke grilovanému masu
< 20 min
0,0
Krémový pórek s citronovou strouhankou
< 60 min
4,2
Zapečené fazole s jablky a slaninou
< 60 min
4,5
Polévka s čočkou, tortillami a čerstvým sýrem
> 60 min
5,0
Domácí široké nudle s hříbky a dýní
< 120 min
4,2
Houbová sekaná a šťouchané brambory s jáhlami
> 120 min
5,0
Koleno pečené v pivu se zeleninou a křenovou remuládou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví