Kombinace zvěřiny a uzené papriky dělá ze segedínu jedinečnou záležitost. Takhle ho vaří šéfkuchař Michal Göth.
4-6
Suroviny
4-6
Na knedlíky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 2660.25 kcal
- Bílkoviny 147.5 g
- Sacharidy 271.5 g
- Tuky 102.75 g
Postup přípravy
Autor: Michal Göth, z vydání Apetit 2013/1
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/1
Silvestr u vás domaRecepty pro zdraví a energiiJak si užít citrony, zázvor, javorový sirup...Novoroční oběd