Nová registrace Zapomenuté heslo

Rýže

Rýže je natolik všestranná a univerzální surovina, že ji můžete použít naslano i nasladko. Navíc je přirozeně bezlepková, což ocení především ti, kteří nemohou nebo nechtějí jíst obiloviny s obsahem lepku. Servírujte rýži jako přílohu, nebo z ní uvařte rizoto, smaženou rýže s vejci, nachystejte suši a ze zbylé osmažte zlatavé arancini, které můžete také naplnit. Skvělá je též rýžová kaše či rýžový nákyp.

Losos v sezamu s rýží a salátkem
< 60 min
5,0

Losos v sezamu s rýží a salátkem

Pečené suši
< 45 min
5,0

Pečené suši

Rýžový nákyp s rebarborou
> 60 min
5,0

Rýžový nákyp s rebarborou

Základní rizoto (risotto bianco)
Houbové rizoto z trouby
RIzoto s hříbky
Rizoto s červenou řepou a gorgonzolou
21receptů
Italské risotto: Základní recept a 21 neodolatelných obměn
Mrkvové rizoto s glazovanou mrkvičkou
< 60 min
5,0

Mrkvové rizoto s glazovanou mrkvičkou

Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou
< 45 min
5,0

Rizoto s řapíkatým celerem a pancettou

Mandlové rizoto s chorizem
< 25 min
5,0

Mandlové rizoto s chorizem

Smažená rýže s vejci
Ovesná kaše s karamelizovanými jablky a griliášem
Čínská smažená rýže
Smažená rýže s kimči
15receptů
Jak připravit smaženou rýži? Vyzkoušejte 15 osvědčených receptů a najděte svou oblíbenou variantu
Smažená rýže s vejci
< 30 min
4,2

Smažená rýže s vejci

Všechny kategorie článků