Nová registrace Zapomenuté heslo

Rýže

Rýže je natolik všestranná a univerzální surovina, že ji můžete použít naslano i nasladko. Navíc je přirozeně bezlepková, což ocení především ti, kteří nemohou nebo nechtějí jíst obiloviny s obsahem lepku. Servírujte rýži jako přílohu, nebo z ní uvařte rizoto, smaženou rýže s vejci, nachystejte suši a ze zbylé osmažte zlatavé arancini, které můžete také naplnit. Skvělá je též rýžová kaše či rýžový nákyp.

Losos v sezamu s rýží a salátkem
< 60 min
5,0

Losos v sezamu s rýží a salátkem

Klasické kuře na paprice
> 60 min
5,0

Klasické kuře na paprice

Jednoduchá paella s mořskými plody
< 45 min
5,0

Jednoduchá paella s mořskými plody

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží
< 45 min
5,0

Pikantní ryba v rajčatové omáčce s rýží

Křupavé hovězí s cukrovým hráškem
< 30 min
5,0

Křupavé hovězí s cukrovým hráškem

Vegetariánské chilli s rýží
< 45 min
5,0

Vegetariánské chilli s rýží

Pečené kuře po asijsku
> 60 min
5,0

Pečené kuře po asijsku

Roštěnky a 3 přílohy
< 90 min
3,0

Roštěnky a 3 přílohy

Pečené suši
< 45 min
5,0

Pečené suši

Rýžový nákyp s rebarborou
> 60 min
5,0

Rýžový nákyp s rebarborou

Všechny kategorie článků