< 30 min
4,5
Caesar salát s krutony
> 60 min
4,3
Hraběnčiny řezy
> 60 min
4,2
Red Velvet Cake k 15. narozeninám Apetitu
> 60 min
4,2
Carpaccio z červené řepy podle Zdeňka Pohlreicha
> 60 min
4,6
Základní Pavlova s mučenkou a jahodami
< 60 min
4,0
Smetanová houbová omáčka z čerstvých hub
< 30 min
4,2
Smetanová houbová omáčka
> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda
> 60 min
2,7
Gazpacho
< 45 min
4,1
Fazolky na másle
> 60 min
4,4
Domácí kečup
< 90 min
4,1
Rajská omáčka s hovězím masem
< 45 min
4,3
Bramborový salát s jarní cibulkou
< 90 min
3,1
Kuřecí fajitas
< 45 min
4,2
Svěží zapečené nachos
< 90 min
4,2
Vepřové vindaloo
< 20 min
4,4
Těstovinový salát se zeleninou a tuňákem
< 45 min
4,2
Salát s quinoou, fetou a pečenou dýní
< 10 min
4,1
Základní rajčatová salsa
< 20 min
4,3
Vejce Benedikt
< 30 min
4,5
Tradiční salát Niçoise
< 75 min
4,3
Základní recept na pusinky
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
> 60 min
4,3
Vejce Benedikt s holandskou omáčkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví