Nová registrace Zapomenuté heslo

Italská kuchyně

Pravá italská kuchyně stojí na jednoduchých základech – čerstvosti, kvalitě a rychlé přípravě. Čím víc máte možnost tuto zemi procestovat, tím víc vás nepřestane její rozmanitost a přírodní bohatství udivovat. Navíc si zdejší lidé potrpí na lokální suroviny, při jejichž přípravě si dávají záležet. Ať už u výroby sýrů (mozarella, parmazán, ricotta), uzenin nebo třeba zdejších vín. Mezi nejlepší italská jídla jednoznačně patří těstoviny na všechny způsoby, pizzy, saláty, ale také mořské plody. Stejně tak italské dezerty mají věhlasnou pověst, ať už jde o tradiční tiramisu, nebo zmrzlinu, kterou v Itálii koupíte na každém rohu.

Rizoto s čerstvými hříbky
< 30 min
5,0

Rizoto s čerstvými hříbky

Bleskové lasagne z jedné pánve
< 60 min
5,0

Bleskové lasagne z jedné pánve

Tagliatelle s červenou řepou a cizrnou
> 60 min
5,0

Tagliatelle s červenou řepou a cizrnou

Piña Colada panna cotta
< 45 min
5,0

Piña Colada panna cotta

Gnocco fritto – smažené polštářky
> 60 min
5,0

Gnocco fritto – smažené polštářky

Bruschetta s marinovanými broskvemi
< 30 min
5,0

Bruschetta s marinovanými broskvemi

Maritozzi – briošky
> 60 min
5,0

Maritozzi – briošky

Kmotr všech sendvičů
< 45 min
5,0

Kmotr všech sendvičů

Všechny kategorie článků