< 60 min
3,8
Hovězí steak s omáčkou z portského a hranolky
> 60 min
4,8
Pečený květák
< 30 min
5,0
Bramborová polévka s pelmeněmi
> 60 min
3,7
Staropolský bigos
< 60 min
4,4
Krémové kuře s dýní
< 60 min
3,3
Květáková polévka s parmazánem
< 60 min
0,0
Jáhlový kuba
< 60 min
0,0
Bramboračka s libečkem
> 60 min
4,8
Rýžový kuba
> 60 min
4,6
Richardova boloňská omáčka s tagliatelle
< 60 min
4,1
Kapustnica
> 60 min
4,6
Vepřová pečínka s liškami
> 60 min
0,0
Vrstvený kuba
< 50 min
4,1
Krkonošské kyselo
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví