< 30 min
5,0
Dušená jehněčí plec, krémový špenát & placky ze škubánků
< 60 min
4,4
Maso a brambory z jedné pánve
> 60 min
4,3
Pikantní gulášová polévka s chilli
> 60 min
0,0
Fazolovozeleninová polévka s nudlemi
> 60 min
4,1
Jemná rybí polévka se zeleninou
< 45 min
4,1
Základní omáčka k masu
> 60 min
4,1
Ukrajinský boršč
< 30 min
4,2
Švestková omáčka
< 45 min
4,5
Poctivá bramboračka s houbami
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví