< 50 min
5,0
Studená okurková polévka s koprem
< 45 min
5,0
Bramborová pěna s ředkvičkami
> 60 min
5,0
Zimní kuřecí krém
< 90 min
5,0
Zeleninová polévka s azuki
< 30 min
5,0
Slovácká zeleninová polévka
< 60 min
5,0
Zeleninová polévka s kuřátkem
> 60 min
3,6
Cuketová mouka
< 20 min
0,0
Zelené gazpacho s prosciuttem a burratou
< 60 min
0,0
Zeleninová polévka s fazolkami
< 120 min
4,1
Krémová kuřecí polévka
> 60 min
3,9
Hustá zeleninová polévka s quinoou
> 60 min
5,0
Hovězí consommé s játrovými raviolami
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?