Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (32x)
18. 7. 2014
Francouzský kohout na víně


Snadné
> 60 min
4,1 (32x)

Abyste si maximálně pochutnali na tomhle lahodném klasickém francouzském pokrmu, použijte na vaření takové víno, jaké byste s chutí pili.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1145.5 kcal
  • Bílkoviny 101.25 g
  • Sacharidy 77.75 g
  • Tuky 36.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008

Související články

hrozny

Kombinujte a vychutnávejte: Moravská červená jsou tu pro vás

Moravská červená vína jsou oblíbeným společníkem pro jakoukoli příležitost. Díky poloze naší země a specifickým půdním podmínkám přináší rozmanité chuťové zážitky, v nichž se snoubí různé chutě, vůně a škála barev od světle červené u lehkých vín až po velmi tmavé u vín těžších a extraktivních. Pijí se vychlazená na teplotu 14–16 °C.