> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 20 min
4,1
Hovězí carpaccio [karpačo]
< 120 min
3,1
Pečené koleno
< 50 min
4,1
Bramborové lupínky z trouby
> 120 min
4,2
Rillettes
< 50 min
4,1
Jelení medailonky ve slanině s hranolky
< 45 min
4,4
Sýrové fondue s hruškovicí
< 45 min
4,3
Raclette
< 60 min
4,4
Masové taštičky s cibulkami
> 60 min
3,5
Sekaná s hořčicí a kmínem
> 60 min
4,0
Zvěřina po burgundsku
< 20 min
4,5
Topinka s tatarákem
< 10 min
5,0
Domácí cibulková remuláda
> 60 min
0,0
Bůček na chlebu
> 60 min
5,0
Tofu burger s relishem a salátem tabbouleh
< 30 min
0,0
Foie gras s karamelizovanými jablky a cibulkami
< 30 min
5,0
Jehněčí kolínka s balzamikovým octem
< 20 min
5,0
Sendvič tuňák, pesto a olivy
> 60 min
5,0
Terinka s kachnou, kuřecím masem a višněmi
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví