
< 60 min
4,1
Topinková bomba

< 60 min
3,9
Pečené americké brambory

< 10 min
4,7
Řecký salát s octem

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

< 45 min
4,0
Rajčatové sugo

< 45 min
4,6
Salát panzanella

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 60 min
4,2
Těstoviny zapečené s mozzarellou a rajčaty

< 60 min
4,4
Grilovaná panenka

< 20 min
4,4
Tuňákový salát s kuskusem

< 20 min
4,0
Salát z červeného zelí

> 120 min
4,4
Vepřová pečeně s kořenovou zeleninou

< 60 min
4,2
Žebra s BBQ omáčkou

> 120 min
4,5
Hovězí pečeně na víně

< 120 min
3,9
Cibulovo-jablečné čatní

< 75 min
4,3
Letní caponata

> 60 min
4,8
Empanada

> 60 min
4,0
Portugalské paprikové kuře

> 60 min
4,4
Marmeláda z červené cibule

< 60 min
4,1
Rebarborové čatní

< 45 min
4,1
Tradiční ratatouille

< 45 min
4,9
Štiplavé cibulové čatní

> 60 min
5,0
Švestková povidla podle Sandtnerové

> 60 min
4,2
Čočková polévka s uzeným
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze