
< 30 min
4,2
Lososový tatarák

> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy

> 60 min
2,7
Gazpacho

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater

< 15 min
4,6
Hráškový krém

< 30 min
3,3
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou

< 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child

< 20 min
4,3
Obložené chlebíčky

> 60 min
4,1
Bylinkové pečené kuře s bramborami

< 60 min
4,2
Cuketový koláč se sýrem

< 25 min
4,3
Rizoto s hříbky

< 30 min
4,6
Steak z roštěnky a lišková omáčka

< 30 min
4,2
Paštika z husích jater

< 75 min
3,7
Hruškové čatní

< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně

< 60 min
4,8
Plněné cukety

< 90 min
4,0
Gratinované brambory se šalotkou a parmazánem

< 45 min
4,1
Rizoto s červenou řepou

< 60 min
4,5
Kachní prsíčka na pomerančích podle Zdeňka Pohlreicha

< 30 min
4,2
Linguine s cuketovým krémem

< 30 min
3,9
Kořeněné hovězí v thajském stylu

> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem

< 90 min
3,9
Kuře po baskicku
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze