< 30 min
4,2
Lososový tatarák
> 60 min
4,3
Domácí játrová paštika s brusinkami a brandy
< 30 min
4,2
Paštika z kuřecích jater
> 60 min
2,7
Gazpacho
> 120 min
4,3
Kohout na víně
< 15 min
4,6
Hráškový krém
> 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child
< 30 min
3,2
Kuřecí supreme se zeleninou na cideru & estragonovou omáčkou
> 60 min
4,1
Bylinkové pečené kuře s bramborami
< 20 min
4,2
Obložené chlebíčky
< 25 min
4,3
Rizoto s hříbky
< 60 min
4,2
Cuketový koláč se sýrem
< 30 min
4,2
Paštika z husích jater
< 75 min
3,7
Hruškové čatní
< 30 min
4,6
Steak z roštěnky a lišková omáčka
< 60 min
4,1
Sladkokyselé švestkové čatní se šalotkami na červeném víně
< 60 min
4,8
Plněné cukety
< 90 min
3,9
Gratinované brambory se šalotkou a parmazánem
< 45 min
4,1
Rizoto s červenou řepou
< 60 min
4,5
Kachní prsíčka na pomerančích podle Zdeňka Pohlreicha
< 30 min
4,2
Linguine s cuketovým krémem
< 90 min
3,9
Kuře po baskicku
< 30 min
3,9
Kořeněné hovězí v thajském stylu
> 120 min
4,7
Pomalu pečené jehněčí kolínko se špenátem
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví