< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně
< 50 min
3,0
Zelenina pečená v troubě
> 120 min
4,3
Kohout na víně
> 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child
> 120 min
4,2
Hovězí bourguignon
> 120 min
4,3
Telecí demi-glace
< 30 min
4,6
Losos v papilotě
> 60 min
4,4
Bouillabaisse s tousty
> 60 min
4,0
Hovězí maso na víně se žampióny
> 120 min
4,1
Kančí na víně se švestkami a hrozny
< 60 min
4,6
Polévka s plody moře a fenyklem
> 60 min
4,7
Kuřecí vývar s bylinkovým svítkem
< 20 min
4,2
Alsaské zelí
> 60 min
5,0
Hrachová polévka s uzeným kolenem
> 60 min
4,2
Kančí paštika s kachními játry
> 60 min
4,5
Terina z hovězí oháňky
< 20 min
5,0
Smetanová čočka se špenátem
< 30 min
5,0
London particular
< 20 min
0,0
Kuřecí terina s pikantními meruňkami
< 60 min
4,2
Polévka s jednozrnkou a fazolemi
< 30 min
0,0
Treska s čočkou v želé
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví