
< 50 min
3,4
Zelenina pečená v troubě

< 90 min
4,6
Srnčí ragú na víně

> 120 min
4,3
Kohout na víně

< 120 min
4,6
Boeuf bourguignon podle Julie Child

> 120 min
4,2
Hovězí bourguignon

> 120 min
4,3
Telecí demi-glace

< 30 min
4,7
Losos v papilotě

> 60 min
4,4
Bouillabaisse s tousty

> 60 min
4,0
Hovězí maso na víně se žampióny

> 120 min
4,1
Kančí na víně se švestkami a hrozny

< 60 min
4,6
Polévka s plody moře a fenyklem

> 60 min
4,7
Kuřecí vývar s bylinkovým svítkem

< 20 min
4,1
Alsaské zelí

> 60 min
5,0
Hrachová polévka s uzeným kolenem

> 60 min
4,3
Kančí paštika s kachními játry

> 60 min
4,6
Terina z hovězí oháňky

< 20 min
5,0
Smetanová čočka se špenátem

< 20 min
0,0
Kuřecí terina s pikantními meruňkami

< 30 min
5,0
London particular

< 60 min
4,3
Polévka s jednozrnkou a fazolemi

< 30 min
0,0
Treska s čočkou v želé
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze