Guláš jako z hospody patří mezi jídla oblíbená davy. Co všechno do něj patří, kolik majoránky přidat a zda použít rajčatový protlak? Otázek kolem guláše se vždy najde spousta a se správnou přípravou vám pomůže šéfkuchař Ondřej Slanina. Navíc má v rukávu jednu skvělou vychytávku: nastrouhanou bramboru!
4-6 porcí
Suroviny
4-6 porcí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3755 kcal
- Bílkoviny 211 g
- Sacharidy 376 g
- Tuky 144 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet