Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (99x)
3. 1. 2019
Hovězí guláš
Apetitonline.cz
Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,2 (99x)

Guláš jako z hospody patří mezi jídla oblíbená davy. Co všechno do něj patří, kolik majoránky přidat a zda použít rajčatový protlak? Otázek kolem guláše se vždy najde spousta a se správnou přípravou vám pomůže šéfkuchař Ondřej Slanina. Navíc má v rukávu jednu skvělou vychytávku: nastrouhanou bramboru!


Nezhasínat obrazovku
4-6 porcí
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6 porcí
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3755 kcal
  • Bílkoviny 211 g
  • Sacharidy 376 g
  • Tuky 144 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit Hovězí guláš podle Ondřeje Slaniny

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(99 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Související články

Cibulový základ

Jak na to: Cibulový základ pro dokonalý guláš

Správný hospodský guláš se neobejde bez trpělivosti, kromě pomalého vaření budete potřebovat čas na krájení velkého množství cibule a nasledné smažení, od kterého se neodchází. Poradíme vám, jak na ten nejlepší cibulový základ, aby byl váš guláš dokonalý.