< 30 min
4,5
Kulajda
< 30 min
4,2
Lososový tatarák
< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami
> 60 min
4,1
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem
< 30 min
4,1
Pečený mořský vlk
< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky
< 10 min
4,1
Tzatziki
< 20 min
4,0
Bleskové jednohubky s lososem
< 50 min
4,4
Kulajda s vejcem
< 45 min
4,0
Koprovka s vajíčkem a novými bramborami
< 30 min
4,4
Tempura
< 10 min
4,4
Tvarohová pomazánka s lososem
< 30 min
4,0
Vepřové souvlaki
< 45 min
4,2
Nakládané okurky babičky Jiřinky
< 15 min
4,5
Vaječná omeleta se salátkem
> 60 min
4,5
Gruzínské chinkali se třemi různými náplněmi
< 60 min
4,0
Švédské masové kuličky ve smetanové omáčce
> 120 min
4,3
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri
< 120 min
4,5
Hovězí s koprovou omáčkou
< 50 min
3,6
Kulajda s liškami a zastřeným vejcem
< 60 min
4,4
Koprová polévka
< 10 min
4,5
Okurkový salát
> 60 min
4,2
Základní bliny
< 30 min
4,6
Losos v papilotě
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví