
< 30 min
4,5
Kulajda

< 30 min
4,2
Lososový tatarák

< 60 min
4,1
Skandinávské mleté maso s bramborami

> 60 min
4,0
Koprová omáčka s hovězím masem a zastřeným vejcem

< 30 min
4,1
Pečený mořský vlk

< 10 min
4,2
Tzatziki

< 60 min
4,4
Švédské masové kuličky

< 20 min
4,0
Bleskové jednohubky s lososem

< 50 min
4,4
Kulajda s vejcem

< 30 min
4,4
Tempura

< 45 min
4,0
Koprovka s vajíčkem a novými bramborami

< 10 min
4,4
Tvarohová pomazánka s lososem

< 30 min
4,0
Vepřové souvlaki

< 45 min
4,1
Nakládané okurky babičky Jiřinky

< 15 min
4,5
Vaječná omeleta se salátkem

> 60 min
4,5
Gruzínské chinkali se třemi různými náplněmi

< 60 min
4,0
Švédské masové kuličky ve smetanové omáčce

> 120 min
4,4
Gruzínské slané koláče – kubdari, lobiani, chačapuri

< 120 min
4,5
Hovězí s koprovou omáčkou

< 50 min
3,6
Kulajda s liškami a zastřeným vejcem

< 10 min
4,5
Okurkový salát

< 60 min
4,4
Koprová polévka

> 60 min
4,2
Základní bliny

< 60 min
4,1
Středomořský hrnec s cuketovými knedlíčky
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze