< 45 min
5,0
Quinoový salát s citronovo-koprovým dresinkem
< 50 min
5,0
Studená okurková polévka s koprem
> 60 min
5,0
Vařené hovězí s koprovou omáčkou
> 60 min
5,0
Větrníčky s pěnou s uzeného pstruha
< 60 min
5,0
Polévka z brambor, hrášku a kopru
< 45 min
5,0
Grilovaný pstruh s chřestem, jarní cibulkou a bylinkami
< 15 min
5,0
Tarator (studená okurková polévka)
< 60 min
5,0
Bílý chřest s lososovým tatarákem a kaparovým máslem
> 60 min
5,0
Bramborové krokety s paprikou a dipem ze zakysané smetany
4,8
Fazolky po řecku (fasolakia)
< 60 min
5,0
Řepné bliny s uzeným lososem a koprem
< 15 min
5,0
Pomazánka z uzeného pstruha a křenu
< 90 min
3,4
Jemný rybí tatarák s křupavou bagetou, zalitý polévkou
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví