2012/10
01.10.2012
2012/10
01.10.2012
Obsah vydání
- Česká kuchyně podle babiček i šéfkuchařů
- Božské kynuté koláče
- Tradiční suroviny – mák, povidla, uzené, droždí, tvarůžky, škvarky
- Slovenský nedělní oběd
> 60 min
4,4
Valašské hrušťáky
< 90 min
4,2
Litý kynutý koláč
> 60 min
3,9
Slavnostní koláčky
< 120 min
4,1
Chodské koláče babičky Petra Kotačky
> 120 min
4,2
Tlačené koláče
< 20 min
4,5
Tvarůžkový tatarák
< 10 min
4,6
Drožďová pomazánka s uzeným masem
< 60 min
4,2
Lívance s borůvkami a vanilkovou omáčkou
< 50 min
4,4
Pltnické pirohy s brynzou a koprem
> 60 min
0,0
Pečený ocásek na česneku se strapačkami
< 60 min
4,4
Španělský ptáček podle Marka Všetečky
< 45 min
4,3
Zeleninový vývar s drožďovými knedlíčky
< 75 min
4,1
Šišky s mákem (2 v 1) a švestkovými povidly
> 60 min
2,0
Bramborák
< 90 min
4,3
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
< 60 min
4,5
Babiččiny květákové placičky
> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou
< 75 min
4,4
Uzené zapečené s kysaným zelím a bramborami
< 90 min
4,3
Domácí slané tyčky
> 60 min
4,0
Hrnkový mramorovaný makovec
< 60 min
1,0
Kapr s černým kořenem a bramborovými rösti
> 60 min
0,0
Fazolovozeleninová polévka s nudlemi
> 60 min
3,3
Jelení hřbet s dýňovým zelím, špenátem a knedlíkem
< 60 min
4,7
Zapečené škvarkové brambory
> 60 min
4,0
Pagáče & liptovská pomazánka
> 60 min
4,9
Zbojnická pečínka
< 30 min
0,0