Potřebovat budete deset minut – zbytek práce za vás vykoná trouba. Rozdíl mezi touhle expresní rychlovkou od Kristýny Buksové z Kralup nad Vltavou a poctivým, tradičně připravovaným gulášem nepoznáte. Guláš bez míchání je opravdu skvělý jen tak s čerstvým chlebem, ale třeba také s kynutými knedlíky.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 528.25 kcal
- Bílkoviny 52.5 g
- Sacharidy 24.25 g
- Tuky 22.5 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008
Komentáře
misto kostky dame domaci vyvar a kureni vlastni dle chuti. Tady je ale podstatny ten zpusob pripravy ktery je jednoduchy a vysledek je vyborny. Jen to chce vzladit s konkretnim hrncem nebo pekackem ve vlastni troube. Aby se to tak akorat vypeklo. Skrobu pak staci tretina nebo vubec.