Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 120 min
4,4 (72x)
18. 7. 2014
Guláš bez míchání
Apetit
Guláš bez míchání
Apetit


Velmi snadné
< 120 min
4,4 (72x)

Potřebovat budete deset minut – zbytek práce za vás vykoná trouba. Rozdíl mezi touhle expresní rychlovkou od Kristýny Buksové z Kralup nad Vltavou a poctivým, tradičně připravovaným gulášem nepoznáte. Guláš bez míchání je opravdu skvělý jen tak s čerstvým chlebem, ale třeba také s kynutými knedlíky.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 528.25 kcal
  • Bílkoviny 52.5 g
  • Sacharidy 24.25 g
  • Tuky 22.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(72 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
klarkka
28.07.2010 16:04
Moc dobrý guláš a téměř bez práce (jen ta spotřeba energie :-) ).. Pochutnal si i náročný a v jídle konzervativní tatínek mého přítele.
  profile image
kamilio
16.10.2009 18:27
To snad nemyslíte vážně! Narvat tam kostky bujónu a ještě gulášové koření. Přece tu chuť musí udělat maso a ne maggi!
Pavel Horak profile image
Pavel Horak
19.01.2015 19:07

misto kostky dame domaci vyvar a kureni vlastni dle chuti. Tady je ale podstatny ten zpusob pripravy ktery je jednoduchy a vysledek je vyborny. Jen to chce vzladit s konkretnim hrncem nebo pekackem ve vlastni troube. Aby se to tak akorat vypeklo. Skrobu pak staci tretina nebo vubec.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/10

Říjen 2008

Související články

Cibulový základ

Jak na to: Cibulový základ pro dokonalý guláš

Správný hospodský guláš se neobejde bez trpělivosti, kromě pomalého vaření budete potřebovat čas na krájení velkého množství cibule a nasledné smažení, od kterého se neodchází. Poradíme vám, jak na ten nejlepší cibulový základ, aby byl váš guláš dokonalý.