
> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší

> 60 min
4,5
Maďarský perkelt

> 120 min
4,3
Dušená roštěná

< 50 min
4,2
Játra na cibulce

> 60 min
4,2
Kančí guláš podle staročeského receptu

< 60 min
3,8
Butter chicken

< 45 min
4,1
Drůbeží játra po benátsku




24receptů

> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě

< 75 min
4,2
Dušené krůtí maso se zeleninou

< 120 min
4,5
Guláš bez míchání

> 120 min
4,1
Dušený králík

> 120 min
4,2
Dušené hovězí po italsku

< 30 min
4,3
Dušené hovězí carbonnade

> 60 min
4,3
Hovězí maso se sušenými rajčaty a rozmarýnem

> 120 min
4,5
Pomalu pečené hovězí

> 60 min
3,7
Dušená hovězí plec na šalotce

> 60 min
4,3
Kachní stehna dušená se zeleninou

> 60 min
2,0
Kořeněný tažín

> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou

> 60 min
3,6
Španělské ptáčky babičky Marušky

< 60 min
4,4
Hovězí Stroganov (moderní pohled)




26receptů

< 20 min
4,0
Dušená zvěřina se zeleninou
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze