> 120 min
4,1
Dušená hovězí líčka na víně s bramborovou kaší
> 60 min
4,5
Maďarský perkelt
> 120 min
4,3
Dušená roštěná
< 50 min
4,2
Játra na cibulce
> 60 min
4,3
Kančí guláš podle staročeského receptu
< 60 min
3,8
Butter chicken
< 45 min
4,1
Drůbeží játra po benátsku
> 120 min
4,8
Zabijačkový guláš dušený v troubě
24receptů
< 75 min
4,2
Dušené krůtí maso se zeleninou
< 120 min
4,4
Guláš bez míchání
> 120 min
4,2
Dušený králík
> 120 min
4,3
Dušené hovězí po italsku
< 30 min
4,3
Dušené hovězí carbonnade
> 120 min
4,6
Pomalu pečené hovězí
> 60 min
4,2
Hovězí maso se sušenými rajčaty a rozmarýnem
26receptů
> 60 min
3,6
Dušená hovězí plec na šalotce
> 60 min
2,0
Kořeněný tažín
> 60 min
4,2
Kachní stehna dušená se zeleninou
< 60 min
4,4
Hovězí Stroganov (moderní pohled)
> 60 min
3,5
Španělské ptáčky babičky Marušky
> 60 min
4,2
Hovězí guláš s červenou řepou
> 60 min
3,9
Tacos plněné dušeným vepřovým
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví