Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,1 (38x)
27. 9. 2018
Červené zelí s brusinkami
Apetit
Červené zelí s brusinkami
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,1 (38x)

Zelí dušené s vínem a brusinkami tvoří dokonalou přílohu ke svatomartinské huse. Pokud použijete domácí kvašené zelí, výsledek bude fenomenální. Tradiční příloha k masu, v lehce netradičním pojetí.


Nezhasínat obrazovku

Porce

6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 125.67 kcal
  • Bílkoviny 3.17 g
  • Sacharidy 10.5 g
  • Tuky 6.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje

Související články