Zelí dušené s vínem a brusinkami tvoří dokonalou přílohu ke svatomartinské huse. Pokud použijete domácí kvašené zelí, výsledek bude fenomenální. Tradiční příloha k masu, v lehce netradičním pojetí.
Porce
6
Suroviny
Porce
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 125.67 kcal
- Bílkoviny 3.17 g
- Sacharidy 10.5 g
- Tuky 6.67 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2011/11
Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje