Lehká, svěží příloha. Podávejte například se sýrovými tousty nebo s karbanátky.
Suroviny
Na recept
- Energie 1125 kcal
- Bílkoviny 128 g
- Sacharidy 12 g
- Tuky 59 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5

Recept je z vydání:
Lehká, svěží příloha. Podávejte například se sýrovými tousty nebo s karbanátky.
Na recept
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/5
Recept je z vydání:
Příchod jara je potřeba po náročné zimě řádně oslavit, a jak jinak než chuťovými delikatesami. Právě proto se koná Festival chutí, který nabízí výtečné menu ze sezonních surovin. Šéfkuchaři vytvořili takové dobroty, jako je kůzlečí roláda s domácí nádivkou, králičí hřbet nebo jehněčí pečeně na rozmarýnu. Masový zážitek zakončíte italským dezertem s marinovanými višněmi nebo rebarborovým závinem se skořicovou šlehačkou.
Tyto delikatesy si můžete objednat ve vybraných restauracích v Praze, Brně, Ostravě, ale i v Brandýse nad Labem nebo Průhonicích za cenu 290 Kč za celé tříchodové menu. Festival chutí se koná od 21. března do 21. dubna 2012 a zúčastní se ho například pražská Ambroisie Caffé Restaurant, Kobe nebo ostravský Restaurant Buena Vista. Vybrat menu a rezervovat své místo můžete na www.festivalchuti.cz. Zde najdete i nabídku všech restaurací, které se festivalu zúčastní.
Co: Festival chutí
Kdy: 21. března – 21. dubna 2012
Kde: vybrané restaurace v Praze, Brně, Ostravě, Brandýse nad Labem a v Průhonicích
Za kolik: 290 Kč
Info: www.festivalchuti.cz
Připravila Irena Vaňková