Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,5 (37x)
18. 7. 2014
Pomalu pečená vepřová krkovice na zelí
Apetit
Pomalu pečená vepřová krkovice na zelí
Apetit


Snadné
< 120 min
4,5 (37x)

Při pomalém pečení zůstane krkovice krásně šťavnatá a všechny chutě se propojí. Zelí, jablíčka, tymián a vepřové maso tvoří naprosto dokonalou souhru, která už víc nepotřebuje. Pomalu pečenou vepřovou krkovici na zelí podávejte se šťouchanými bramborami.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 588.67 kcal
  • Bílkoviny 36.83 g
  • Sacharidy 40.17 g
  • Tuky 23.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Pomalu pečený bůček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/11

Dokonalé husí hodyTajemství hlávky zelíPolévky s pečivemAmerické páje