
< 50 min
4,3
Velikonoční nádivka

< 60 min
4,1
Topinková bomba

< 30 min
4,3
Pepřová omáčka

> 60 min
2,8
Francouzské brambory podle Pohlreicha

> 120 min
4,5
Vláčné domácí housky

< 45 min
4,4
Zahuštěné červené zelí

< 30 min
4,4
Dušené hlávkové zelí

< 75 min
4,2
Gratinované brambory

> 60 min
4,4
Zapečené smetanové brambory

< 60 min
4,5
Základní bramborová kaše

< 30 min
4,5
Žampionová omáčka

< 60 min
3,9
Pečené americké brambory

< 45 min
4,2
Šťouchané brambory

> 60 min
4,2
Cuketová čalamáda

< 30 min
4,1
Kyselé zelí na cibulce

< 30 min
4,0
Bramborové krokety

< 90 min
4,5
Kopřivová velikonoční nádivka

< 90 min
4,0
Italský chléb focaccia

< 10 min
4,1
Medovo-hořčicová zálivka

< 90 min
4,0
Bramborové knedlíky - základní recept

< 30 min
4,3
Bramborovo-batátové pyré

< 20 min
4,3
Rajčatové základy neboli 4 varianty rajčatové omáčky na pizzu

< 90 min
4,2
Ciabatta

< 30 min
4,5
Dušený špenát
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze