Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,0 (38x)
31. 5. 2019
Kedlubnové zelí
Apetit
Kedlubnové zelí
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,0 (38x)

Kedlubnové zelí není žádnou novinkou a je skvělou alternativou ke kysanému zelí. Rozhodně by tento jednoduchý a skromný recept neměl chybět ve vašem repertoáru. Ať už jako příloha k pečenému masu a knedlíku, nebo zamíchané s haluškami. Pokud kedlubnové zelí neznáte, rozhodně ho vyzkoušejte.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 269 kcal
  • Bílkoviny 5 g
  • Sacharidy 32 g
  • Tuky 12 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Zelí podle Václava Friče

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2018/6

Užijte si s námi začátek léta! Červnové vydání Apetitu, na jehož obálce září legendární jahodový dort Fraisier, vychází už 16. 5.! Vydejte se s námi na gurmánskou cestu po Evropě a nechte se okouzlit místními specialitami. Také si nezapomeňte vychutnat sladké červené jahody v mnoha podobách nebo neokoukané kedlubny v lahodném originálním pojetí. Nové číslo také odhalí dlouho očekávané výsledky soutěže o nejlepší cheesecake! A samozřejmě v něm nechybí ani velký průvodce 8. ročníkem Apetit pikniku, který se koná už 16. 6. v pražské Grébovce. Nalaďte se s námi na piknikovou atmosféru a přijďte se za námi podívat! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.