2011/11
01.11.2011
2011/11
01.11.2011
Obsah vydání
- Dokonalé husí hody
- Tajemství hlávky zelí
- Polévky s pečivem
- Americké páje
> 120 min
4,3
Husí vývar s bylinkovým kapáním
> 120 min
4,4
Pečená husa s jablky & bramborové knedlíčky
< 50 min
4,1
Červené zelí s brusinkami
> 60 min
4,3
Hruškový páj s mascarpone a mandlemi
> 60 min
4,4
Husí játra se slaninou a lokšemi
< 60 min
4,4
Obrané husí maso s opečenými bramborami
> 60 min
4,5
Bezlepkové linecké cukroví
> 60 min
4,2
Jablečný páj s drobenkou
> 60 min
4,2
Ostružinový mřížkový páj
< 60 min
4,2
Tarte flambée
< 60 min
3,1
Bezlepková zázvorová kolečka
< 60 min
4,2
Bezlepková citronová srdíčka
> 60 min
4,7
Pekanový páj
< 45 min
3,8
Husí krev na cibulce
> 60 min
4,6
Hovězí polévka s morkovými knedlíčky
< 60 min
4,0
Bezlepkové dvoubarevné pracny
> 60 min
3,7
Bezlepkové stromečky s pistáciemi
< 60 min
3,8
Bezlepkové malinovo-mandlové řezy
> 60 min
3,4
Bezlepkové čokokostky
> 60 min
4,6
Zelná polévka s houbami a kroupami
< 120 min
4,4
Pomalu pečená vepřová krkovice na zelí
< 90 min
4,7
Klasický jablečný páj
< 60 min
5,0
Morkové řezy
< 60 min
5,0
Domácí hranolky s petrželkovou solí
< 60 min
3,9
Rýžový koláč
< 30 min
3,3
Pomazánka z husího masa
> 60 min
4,8
Zapečené vrstvené zelí s mletým masem
< 60 min
3,1
Zelňáky se škvarky
< 30 min
4,7
Zelí s kokosem a nudlemi
< 60 min
5,0
Pikantní zelný salát
< 30 min
3,7