Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,8 (26x)
18. 2. 2021
Hrachová kaše s opečenou cibulkou a klobáskou
Apetit
Hrachová kaše s opečenou cibulkou a klobáskou
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,8 (26x)

Rozhodli jsme se rehabilitovat klasiku školních jídelen, která se bohužel netěší právě velké přízni malých strávníků. Povedlo se, chutná ještě lépe než od babičky! Servírovat ji můžete s klobáskami, párky nebo s uzeným masem. 


Videorecept


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby

Na opečenou cibulku

Na hrachovou kaši

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1765 kcal
  • Bílkoviny 100 g
  • Sacharidy 277 g
  • Tuky 30 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/3

V březnu ještě zima zápolí o vládu s přicházejícím jarem, a tak sluníčko a jásot prvních zelených lístků občas zakryje sněhová chumelenice. S recepty z březnového Apetitu budete vybaveni do každého počasí. V čísle najdete husté hřejivé polévky, nedělní menu, při jehož přípravě spotřebujete zásoby ze spíže a uvolníte tak poličky pro čerstvé produkty, sezonní recepty, v nichž zazáří první jarní zelenina i poslední exotické ovoce. Jaro je čas nových výzev a začátků, a tak jsme se pustili do experimentů s fermentováním, vyzkoušeli, jak chutná březová míza a propadli kouzlu nápojů z kombuchy. Apetit, napsáno s chutí.