Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,3 (82x)
19. 11. 2014
Řízečky z vepřové panenky
Apetit
Řízečky z vepřové panenky
Apetit


Snadné
< 90 min
4,3 (82x)

Řízky z panenky nesmažte příliš dlouho, aby se maso nevysušilo. Stejně tak při jeho naklepávání použijte raději klouby ruky nebo jednotlivé plátky jemně roztlačte dlaní. Do řízečků během smažení nepíchejte, ať jsou šťavnaté a chutné. Parmazán dodá strouhance delikátní příchuť a bramborový salát k řízkům sedne. Ideální jídlo pro sváteční příležitost nebo pro romantickou večeři ve dvou.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2216.75 kcal
  • Bílkoviny 86.5 g
  • Sacharidy 129.5 g
  • Tuky 145.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(82 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Základní bramborová kaše

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.