Řízky z panenky nesmažte příliš dlouho, aby se maso nevysušilo. Stejně tak při jeho naklepávání použijte raději klouby ruky nebo jednotlivé plátky jemně roztlačte dlaní. Do řízečků během smažení nepíchejte, ať jsou šťavnaté a chutné. Parmazán dodá strouhance delikátní příchuť a bramborový salát k řízkům sedne. Ideální jídlo pro sváteční příležitost nebo pro romantickou večeři ve dvou.
Suroviny
Na salát
Na 1 porci
- Energie 2216.75 kcal
- Bílkoviny 86.5 g
- Sacharidy 129.5 g
- Tuky 145.75 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/12
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/12
Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna