Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,3 (83x)
19. 11. 2014
Řízečky z vepřové panenky
Apetit
Řízečky z vepřové panenky
Apetit


Snadné
< 90 min
4,3 (83x)

Řízky z panenky nesmažte příliš dlouho, aby se maso nevysušilo. Stejně tak při jeho naklepávání použijte raději klouby ruky nebo jednotlivé plátky jemně roztlačte dlaní. Do řízečků během smažení nepíchejte, ať jsou šťavnaté a chutné. Parmazán dodá strouhance delikátní příchuť a bramborový salát k řízkům sedne. Ideální jídlo pro sváteční příležitost nebo pro romantickou večeři ve dvou.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na salát

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2216.75 kcal
  • Bílkoviny 86.5 g
  • Sacharidy 129.5 g
  • Tuky 145.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Švejdová & Václav Frič, z vydání Apetit 2012/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(83 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Základní bramborová kaše

Komentáře

Renata Šáchová profile image
Renata Šáchová
09.01.2022 00:10
Do salatu mene citronu nez 1/2 stavnateho!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/12

Štědrá večeřeDevět druhů cukrovíChaloupka jako z pohádkyOriginální jedlé věnceŠtěpánská kachna

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.