Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
< 45 min
4,1 (81x)
18. 7. 2014
Domácí vinná klobása
Apetit
Domácí vinná klobása
Apetit


Pro zkušené
< 45 min
4,1 (81x)

Vyhlášený řezník František Kšána mladší se s námi podělil o recept na domácí vinnou klobásu. Recept na jemnou klobásu z vepřové plece se vám bude hodit nejen na Vánoce. Vinnou klobásu můžete hned upéct v troubě, nebo zamrazit do zásoby (v tom případě ji ale před pečením vytáhněte včas, aby povolila).


Nezhasínat obrazovku
Na 3 kg klobásy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 3 kg klobásy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3460 kcal
  • Bílkoviny 313 g
  • Sacharidy 112 g
  • Tuky 195 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

  1. Domácí vinná klobása
    Zdroj: Apetit
  2. Domácí vinná klobása
    Zdroj: Apetit
  3. Domácí vinná klobása
    Zdroj: Apetit
  4. Domácí vinná klobása
    Zdroj: Apetit
  5. Domácí vinná klobása
    Zdroj: Apetit

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(81 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/12

3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta