Vyhlášený řezník František Kšána mladší se s námi podělil o recept na domácí vinnou klobásu. Recept na jemnou klobásu z vepřové plece se vám bude hodit nejen na Vánoce. Vinnou klobásu můžete hned upéct v troubě, nebo zamrazit do zásoby (v tom případě ji ale před pečením vytáhněte včas, aby povolila).
Na 3 kg klobásy
Suroviny
Na 3 kg klobásy
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3460 kcal
- Bílkoviny 313 g
- Sacharidy 112 g
- Tuky 195 g
Postup přípravy
-
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit -
Zdroj: Apetit
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2011/12
3× menu na vánoční svátkyVánoce voní vanilkouCukroví podle redakce ApetituSeriál o mase: Telecí kýta