Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 120 min
3,7 (31x)
1. 11. 2016
Štěpánská hovězí pečeně
Apetit
Štěpánská hovězí pečeně
Apetit


Snadné
> 120 min
3,7 (31x)

Štěpánská hovězí pečeně rozhodně patří mezi klenoty české kuchyně a je jako stvořená pro nedělní nebo sváteční oběd. Ideálně podávaná s dušenou rýží nebo domácím kynutým knedlíkem. I když recept vyžaduje víc času, rozhodně na něm není nic složitého. Navíc hovězí váleček je dokonale libové maso. Při přípravě není potřeba z něj nic ořezávat nebo preparovat. Ocení ho zejména strávníci, kteří si drží linii, ale přesto si chtějí občas vychutnat tradiční českou kuchyni. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4319 kcal
  • Bílkoviny 346 g
  • Sacharidy 295 g
  • Tuky 178 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2013/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,7/5

Hodnocení receptu

3,7/5
(31 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Španělský ptáček

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/11

Čím se na podzim rozmazlit a zahřátSpeciality francouzské kuchyněHříšné karamelové dezertyZvěřinové hodyJedlé dárky s předstihem

Související články

Trhané maso

Šťavnaté a křehké: Jak na pomalu pečené hovězí maso

Nízká teplota, hluboký pekáč se spoustou šťávy nebo vína a dostatek času. Tahle trojkombinace je zárukou úspěchu. Jaké hovězí se do pekáče hodí nejvíce a jak ho nejlépe připravit? Tyto vypečené tipy a triky se dozvíte v článku. Kromě toho máte k dispozici spoustu receptů, podle kterých můžete šťavnaté hovězí maso připravit!